Wandelen in Drenthe Reservelijst
Wat :    Wandelweekend
Waar :    Spier
Van :    vrijdag 01 mei
Tot :    maandag 04 mei
Tijd :    15:00 uur
Prijs :    € 179,00 incl. ontbijt en dinner
Reservelijst

Een lang weekend er even helemaal uit. Met leuke mensen, in een mooie luxe boerderij, mooie wandelingen en een goede kok die voor lekker eten zorgt. Dat is een Go-out! wandelweekend in het kort.

Wij organiseren al jaren minimaal twee keer per jaar een wandelweekend. Daar doen meestal ruim twintig personen aan mee, Altijd een leuke combinatie tussen mensen die al vaker zijn mee geweest en nieuwe deelnemers. Er is altijd een gezellige sfeer waardoor je er al snel thuis voelt.

Dit keer is het in een authentieke Saskische boerderij. Die is omgeboud tot luxe groepsaccomodatie, met o.a. een sfeervolle woonkamer met bar, poolbiljart, sauna en zonnebank. We verblijven altijd een mooie accomodaties in een mooie omgeving.

Tijdens weekend zorgt onze eigen vaste kok voor het ontbijt en het avond eten. En na een lekkere wandeling is er altijd weer een bijzonder smakelijke kop eigengemaakte soep.

Onze boerderij voor dit weekend ligt op de rand van het Dwingelderveld een uitgestrekt heide en bosgebied in het midden van Drenthe.

Vanuit hier maken 4 wandelingen door de bekende en minder bekende delen van het uitgestrekte natuurgebied. Deze keer zijn de wandelingen voor elk wat wils. Naast de korte wandelingen op vrijdag en maandag lopen we op zaterdag en zondag twee wandelingen met een maximale lengte van 20 km. Maar je kunt ook kiezen voor kortere varianten van 10 of 15 km. We bezoeken dit gebied tijdens de mooiste tijd van het jaar, de vroege lente, alles is nog maar net groen. Tijdens de wandelingen brengen we een bezoek aan het interessante bezoekerscentrum en we gaan lunchen in de altijd bijzondere bospub Boerdennen.  

Naast de vier al genoemde wandelingen kunnen we op zaterdag of zondag een korte avondwandeling maken door de akkers en weilanden in de omgeving van de accommodatie.

De Go-out wandelweekenden zijn niet alleen maar wandelen, er is ook alle ruimte om ook andere dingen op jezelf of samen met anderen te doen.  De wandelingen zijn zodanig opgezet dat je er ook voor kunt kiezen om slechts een deel van de wandeling mee te lopen. Gezelligheid en het vakantiegevoel staan voorop.

 

De beschrijving van de wandelingen vind je hier: Wandelprogramma

Het volgende wandelweekend is in Cochem in het weekend van 30 oktober. Zet maar vast in je Agenda.



Wat :    Wandelweekend
Waar :    Spier
Wanneer :    vrijdag 01 mei
Tijd :    15:00 uur
Prijs :    € 184,00 (€ 179,00 voor leden) incl. ontbijt en dinner
Organisator :    Kees / Ruud
Reservelijst

Je bent van plan deze deelname te verwijderen. Wat wil je doen?