Wandelweek Madeira Klik hier om mee te gaan!
Wat :    Rondreis incl. vliegreis
Waar :    Madeira, Portugal
Van :    maandag 18 mei
Tot :    maandag 25 mei
Tijd :    06:40 uur
Prijs :    € 0,00 voor 2-pers kamer incl. vliegreis, 7x LO, huurauto
Klik hier om mee te gaan!

Wil je mee, meld je dan voor 17.00 uur zaterdag 2 mei aan! 

Ik ben al vaker op Madeira geweest en ik ga graag weer naar dit mooie groene Portugese eiland om te wandelen en te genieten van de mooie natuur en natuurlijk om rond te kijken op het eiland. Madeira staat bekend om de vriendelijke mensen en het lijkt daar eeuwig lente, kortom een eiland om verliefd op te worden…

Op Madeira zijn meer dan 2000 km levadas. Dit zijn kleine kanaaltjes die het water uit het Noorden van het eiland over de bergen naar het droge Zuiden voeren om daar de akkers te bevloeien. Langs de levadas zijn paden aangelegd waardoor de meeste wandelingen bijna vlak verlopen en van Madeira ook een echt wandelparadijs maken!

We vliegen vanaf Schiphol naar Madeira. Daar staan huurauto's voor ons klaar waarmee we naar ons eerste hotel rijden. Op het hele eiland kan je prachtige wandelingen maken. We verblijven in 3 verschillende hotels van waaruit we het eiland gaan verkennen per huurauto en te voet. Het plan is om (bijna) dagelijks een wandeling te maken. Heb je echt veel last van hoogtevrees, dan is deze reis geen aanrader; de wandelpaden zijn soms smal en bijna nergens staan hekken langs de paden (zie plaatje).

Doelgroep: Sportieve singles. Normaal kan je nog annuleren 2 weken van te voren als je geen single meer bent. Bij deze reis is annuleren wegens deze reden niet mogelijk omdat een vliegticket op jouw naam wordt gekocht. Het is dus mogelijk dat enkele deelnemers ten tijde van de reis geen single meer zijn.

Kosten: 1-persoonskamer: €995,- & 2-persoonskamer: €890,- incl. vliegreis, 7 hotelovernachtingen, 7x ontbijt en huurauto (excl. ruimbagage, benzine, overige maaltijden, verzekeringen, etc.)

Voor meer informatie ga naar mijn site



Wat :    Rondreis incl. vliegreis
Waar :    Madeira, Portugal
Wanneer :    maandag 18 mei
Tijd :    06:40 uur
Prijs :    € 5,00 (€ 0,00 voor leden) voor 2-pers kamer incl. vliegreis, 7x LO, huurauto
Organisator :    Jeannette
Klik hier om mee te gaan!

Berichten

Als u meedoet met deze activiteit, kunt u berichten plaatsen en praten met alle anderen die meegaan.


 

Wie gaan er mee?

Fred41km  Jeannette172km  

Je bent van plan deze deelname te verwijderen. Wat wil je doen?